BAŞKAN AKBUĞA’DAN BEBEKLERE MÜJDE...
Tarihi: 2021-07-07
    Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın , hayata geçirdiği HOŞGELDİN BEBEK projesinin en önemli adımlarından biri olan Bebek Bezi Yardımı projesi de hayata geçiyor. Projeyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan AKBUĞA, şu sözleri dile getirdi:
“Hoş geldin Bebek Projesi İlçemizde çok sevildi. Bu konuda şahsıma oldukça olumlu dönüşler olmuştu. Bizler Hoş geldin Bebek Projesinde, İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımıza, yeni doğan bebek seti hediye ediyorduk. Geçtiğimiz günlerde bu projeyi biraz daha geliştirme kararı aldık ve anne sütü yetersiz olan, maddi durumu iyi olmayan ailelere bebek maması desteğinde de bulunduk. Sütü yetersiz olan annelerimiz bu konuda bizlere talepte bulundu ve bizlerde onlara destek olmak amacıyla projemize yeni bir soluk kazandırmıştık. Şimdi ise HOŞGELDİN BEBEK projemizin kapsamını daha da büyüterek üçüncü büyük adıma geçiyoruz. Tuzlukçu’da ikamet eden ailelerimize Bebek Bezi Desteğinde bulunacağız. Merkez ve merkeze bağlı tüm mahallerimizde bu projeyi hayata geçiriyoruz. Talep dilekçemizle işleyecek olan sistemde; bebeklerimizin kaç aylık ve kaç numara aralığında bez kullandığı kayıt altına alınacak ve aileler en kısa zamanda bu hizmetten faydalanacaklar.
   Böylesine anlamlı bir proje tüm Bebekli ailelerimize hayırlı olsun