KAYMAKAM BERTAN’DAN BAŞKAN AKBUĞA’YA VEDA ZİYARETİ
Tarihi: 2023-07-14
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Yabancı Dil Eğitim Programına katılacak olan Kaymakam Bertan son mesai gününde Başkan AKBUĞA’ yı makamında ziyaret ederek veda etti.
Ayrıca Kaymakam Bertan Belediye personeline veda konuşması yaparak göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.
Başkan AKBUĞA; “Sayın Kaymakamımız ile İlçemiz adına çok güzel çalışmalar yaptık, birlikte koordineli olarak bugüne kadar hizmetlerimizi kusursuz bir şekilde halkımız için yerine getirmeye gayret ettik bu konuda Sayın Kaymakamıma göstermiş olduğu özverili hizmetlerden dolayı teşekkür eder, hatıra amaçlı bu plaketi takdim ederim. Bundan sonraki hizmet hayatında kendisine başarılar dilerim yolu açık olsun” sözlerini dile getirdi.