TUZLUKÇU BELEDİYESİ MEVKA İLE TAHİN VE PEKMEZ ÜRETİM TESİSİ MİMARİ TEKNİK PROJESİ SÖZLEŞMESİ İMZALADI
Tarihi: 2023-07-26
Tuzlukçu Belediye Başkanlığı tarafından Teknik Destek Programı kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansına Sunulan “Tahin ve Pekmez Üretim Tesisi Mimari Teknik Projesinin” sözleşmesi Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ve Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan BOSTANCI tarafından imzalandı.
Mevlana Kalkınma Ajansı desteği ile hayata geçirilecek projede Tuzlukçu pekmezinin katma değer bir ürün haline dönüştürülmesi hedeflenmektedir. Toplantı ardından proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ve görüşlerini bildiren Başkan AKBUĞA, “Şehrimiz için köklü geçmişe sahip üzüm bağlarımızın ve bu bağlardan elde edilen üzüm pekmezinin hak ettiği değeri görmesi ve katma değer kazanması için Tuzlukçu Belediyesi tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projemiz son derece önem taşımaktadır.
Bu vesile ile projemizin İlçemiz adına hayırlı olmasını dilerim” dedi.