30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLÇEMİZ DE KUTLANDI.
Tarihi: 2023-08-30
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları İlçemiz Cumhuriyet Meydanında, İlçe Kaymakam Vekili Sayın Dr. Mehmet ÖZEL, Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA, İlçe Protokolü, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.
Sırası ile İlçe Kaymakam Vekili Sayın Dr. Mehmet ÖZEL ve Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA Atatürk anıta çelenk sundular. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı programı, Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, Şiirlerin okunması ile Meydandaki tören sona erdi.
Daha sonra İlçe Kaymakam Vekili Sayın Dr. Mehmet ÖZEL ve Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA Kaymakamlık Makamda tebrikleri kabulüyle bitti.