29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ve CUMHURİYETİMİZİN 100. YIL KUTLAMALARI PROGRAMI;
Tarihi: 2023-10-27
28 EKİM 2023 CUMARTESİ

ÇELENK SUNMA TÖREN PROGRAMI

1-Çelenk Sunma Töreni 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat: 14.00’de Şehit Birol DAĞLI Parkı (Cumhuriyet Meydanında) yapılacaktır.

2-Tören Tuzlukçu halkı ile birlikte, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, meslek odalarının başkan veya temsilcileri, kamu yararına çalışan derneklerin ilçe temsilcileri, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarını temsilen, bayrak ve flamalarıyla birlikte idareci, öğretmen ve öğrenci guruplarının katılması, yazılı, işitsel ve görsel basın mensuplarının iştiraki ile yapılacaktır.

29 EKİM 2023 PAZAR

KUTLAMA VE RESMİ GEÇİT TÖREN PROGRAMI

Kutlama ve Resmi geçit Tören Programı 29 Ekim 2023 Pazar günü saat:11.30’da İlçemiz Şehit Birol DAĞLI Parkı (Cumhuriyet Meydanı’nda) yapılacaktır.

Kutlamalar

1. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi,
  2. İlçe Kaymakamı Sayın Eyyüp TUĞ ve İlçe Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA’nın  törene katılan tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını  tebrik etmeleri,
  3. İlçe Kaymakamı Sayın Eyyüp TUĞ’un konuşması,
  4. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması,
  5. Yarışmalar ve etkinlikler kapsamında dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi
  6. Resmigeçit töreni

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI AKŞAM PROGRAMI

29 Ekim Pazar günü akşam saat 19.00 da öğrenciler öğretmenler okul idarecileri kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşların katılımları ile İlçe Jandarma Komutanlığı binasından başlayarak Cumhuriyet Alanında son bulacak şekilde Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı gerçekleştirilecektir. Yürüyüş sonunda Cumhuriyet Meydanında Tuzlukçu Belediyesi organizasyonunda Havai Fişek Gösterisi yapılacaktır.

CUMHURİYETMİZİN KURULUŞUNUN 100.YILINDA YAPILACAK OLAN KUTLAMA PROGRAMINA TÜM İLÇE HALKIMIZ DAVETLİDİR.