CUMHURİYET'İMİZİN 100.YILI TUZLUKÇU DA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.
Tarihi: 2023-10-30
Cumhuriyet'imizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında Tuzlukçu'da tören düzenlendi. Tören öncesi İlçe Kaymakamı Sayın Eyüp Tuğ makamında protokolü karşılayarak bayramlaştı. Ardından Tören alanına geçildi. Törene İlçe Kaymakamı Sayın Eyüp Tuğ ,İlçe Belediye Başkanı Sayın Nurettin Akbuğa, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, daire amirleri ,şehit ve gazi aileleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören başladı.
İlçe Kaymakamı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrencilerin hazırladıkları Gösterilerin ardından 100.yıla özel düzenlenen yarışmalara katılıp dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.