ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK.
Tarihi: 2023-11-10
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün aramızdan ayrılışının 85. yılında İlçemiz Cumhuriyet Meydanın da düzenlenen törenle anıldı.
Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Eyyüp TUĞ ve Belediye Başkanı Vekilimiz Sayın Aydoğan ÇOBAN tarafından Atatürk büstüne çelenklerin sunumuyla başladı. Saatler 09'u 05 geçerken siren sesleriyle saygı duruşuna geçildi. Devamında İstiklal Marşı'mız okundu.
10 Kasım Atatürk’ü Anma programına Şehit Cemalettin Şekerci İlkokulu toplantı salonun ’da öğrencilerin, öğretmenlerin hazırlamış oldukları Atatürk konulu sunum ve şiirlerin okumalarıyla devam edildi..
Daha sonra Atatürk’ü anma haftası nedeniyle okul öğrencilerimiz arasında düzenlenen Resim, şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri İlçe Kaymakamımız Sayın Eyyüp TUĞ ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Aydoğan ÇOBAN tarafından verilerek anma programı etkinlileri sona erdi.