BAHARIN HABERCİSİ "CEMRE "
Tarihi: 2024-02-20
Kış gelmeden bahar geldi diye bir söz var. Çok doğru ve tam yerinde. Bugün 1.Cemre havaya düştü, yani baharın bizlere habercisi. Yakında toprak ısınacak, köklere su yürüyecek, göçmen kuşlar gelecek ve ağaçlar çiçeklenecek. Ne yazık ki bu kış beklediğimiz o eski günlerdeki gibi kar yağışı olmadı. Umarız bundan sonra bahar yağmurları olur ve topraklarımız çorak kalmaz. Çiftçilerimiz ,toprağa can veren tüm emekçilerimiz için tek duamız bereketli bir hasat sezonu. Tabiki biz insanlara düşen de çevremizi ağaçlandırıp temiz bir ortam sağlamak. Gelecek nesillere iyi bir iz bırakmak için atalarımızdan aldığımız emanete sahip çıkıp doğamızı korumak. Karsız bir kış sezonu da geçirsek Yine de hoşgel bahar diyelim, ekinlere umut ol.