İLÇE MERKEZ VE MAHALLELERİMİZDE 7 TANE PARK YAPIMINA BAŞLANDI.
Yapılacak Parklarla ilgili olarak Nurettin AKBUĞA açıklama yaptı.
Tarihi: 2016-08-05
Belediye Başkanı AKBUĞA; Ağustos ayı içerisinde İlçe Merkezi ve Mahallelerimizde ön hazırlıklarını tamamladığımız,  içerisinde Çocuk oyun Grupları, Spor Aletleri ve oturma bölümleri bulunan 7 adet parkın yapımına başlamış bulunmaktayız. Belediye olarak Halkımızın, Gençlerimizin ve çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortamda spor ve kültür faaliyetlerini yapmaları düşünülmektedir.
Başlatmış olduğumuz Park düzenleme çalışmalarımızla genç nesillerimizin Kahve köşelerinden kurtarılarak sağlıklı bir nesil yetişmesine katkıda bulunmaktır.
Biz yerel Yöneticiler olarak her zaman gençlerimizin, çocuklarımızın sosyal aktivitelerle içiçe yaşayacakları mekanları düzenleyerek sağlıklı bir nesil yetiştirme gayreti içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz.  Dedi.