Çiğli (İZMİR) Belediyesi ile Kardeş Belediye olundu.
Tuzlukçu Belediyesinin 05 AĞUSTOS 2016 Tarih ve 68 Sayılı Meclis Kararı ile Çiğli (İZMİR) Belediyesi ile Kardeş Belediye olunması kararı alındı.
Tarihi: 2016-08-18
Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA konuya ilişkin olarak açıklamada bulundu;

Çiğli (İZMİR) Belediye Başkanı sayın Hasan ARSLAN beyfendi ile yapmış olduğumuz birebir görüşmelerimiz neticesinde, Kendisi ile Belediye yetki ve sorumluluk alanına giren konularda toplumsal hizmetler, halkın sağlığı, Eğitim ve Kültürel Varlıkların korunması kamu duyarlılığının artırılması konularında Belediyelerin imkanları ve tabii oldukları mevzuat çerçevesinde Kardeş Belediye olunmasına karar kıldık. Bu çerçevede İlçemiz Halkına daha iyi hizmet verilmesi düşünceleri içerisinde 2016 Yılı Ağustos ayı Meclis Olağan toplantısında Çiğli (İZMİR) Belediyesi ile Kardeş Belediye olunmasına Meclisimizce oy birliği ile karar alındı.