KARDEŞ NİLÜFER (BURSA) BELEDİYESİ TARAFINDAN 1 ADET ARAÇ HİBE EDİLDİ
Tarihi: 2016-09-27
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Nurettin AKBUĞA:
"Göreve geldiğimiz günden bu yana 18 Belediye ile Kardeş Belediye olduk.Kardeş olduğumuz bu Belediyelerle devamlı olaraka iletişim halinde bulunduk ve bu sayede ilçemiz için gerekli olan araç,ekipman ve malzeme yardımlarını dile getirdik.Kardeş Belediyelerimiz sağolsunlar bu konuda bizleri kırmadılar.
Bu yardımların öncüsü olan Kardeş Nilüfer (Bursa) Belediyesi Başkanı Sayın Mustafa BOZBEY bizlerin talebini kırmayarak 1 adet 2002 model Renault marka aracı Belediyemize hibe etmişlerdir.Bu hafta başında tahsisi yapılan 16 BBH 37 plakalı aracın teslimi belediyemiz yetkililerince yapılarak diğer araçlarımızın bulunduğu araç parkına eklenecektir.
Bugüne kadar Tuzlukçu İlçesine yapmış oldukları katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Başkanım Mustafa Bozbey'e (Nilüfer Belediyesi Başkanı), değerli meclis üyelerine ilçe halkım adına teşekkürlerimi sunarım", sözlerini dile getirdi.