MİTHAT PAŞA CADDESİNDEKİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Tarihi: 2016-10-05
Mithat Paşa Caddesindeki çalışmayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tuzlukçu Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA, çalışmanın tamamlandığını yaptığı açıklamada şu sözlerle dile getirdi:
"2015 Mali yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığınca ilçemizde bulunan Mithat Paşa Caddesinde prestij yol çalışması yapılmıştı.Fakat bu çalışmada kaldırım ve yağmur suyu direnaj sistemi yapılmadığından özellikle kış aylarında büyük sıkıntılar meydana gelmiştir.Bu sıkıntıları giderebilmek adına 2016 Mayıs ayı içerisinde başlattığımız bu çalışmayı yine 2016 Eylül ayı içerisinde bitirmiş bulunmaktayız.Yaklaşık 2 Km'lik çift yönlü kaldırım ve yağmur suyu direnaj sistemi halkımızın rahat bir şekilde kullanabileceği seviyeye getirilmiştir.