2016 Yılı Subatan Pancar Kantarı Açılış Töreni Başkan AKBUĞA'nın Katılımıyla Gerçekleşti...
2016 yılı Tuzlukçu Subatan Mahallesi Pancar Kantarının Tesellüm açılış töreni Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA'nın katılımıyla gerçekleşti.Ayrıca bu yıl törene katılan çiftçilerimize çeşitli hediyeler verildi.
Tarihi: 2016-10-24
Tuzlukçuya bağlı Subatan Mahalalesi pancar kantarı törenle açıldı.Bu yıl törene katılan isimler arasında; Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA,Ziraa Odası Başkanı Hamza ÇINAR,Akşehir Pancar Bölge Şefi Yusuf SÜMBÜL,Tuzlukçu İlçe Müftüsü Adem OYAN,mahalle muhtarları ve emekçi çiftçilerimiz vardı.Açılış Belediye başkanımız Nurettin AKBUĞA'nın bu yılda bereketli bir pancar sezonu geçirilmesini temenni eden dilekleriyle başlayıp,dualar ve kurbanlar eşliğinde devam etmiştir.Açılış töreninin sonunda dereceye giren pancar üreticisi çiftçilerimize Belediye Başkanımız tarafından çeşitli hediyeler verilmiştir.2016-2017 sezonunda açılışa katılan pancar üreticisi çiftçilerimiz;Habıl MUTLU,Musa BAŞ,Ahmet AKBULUT,Hakan KÜÇÜKÇENE,Necati DEMİR,Yüksel YILDIZ ve Sadık İNAN'dır.