İlçemizdeki Okullara Kardeş (Bursa-Nilüfer) Belediyemizden Spor Malzemesi Yardımı Yapıldı
İlçemizde yer alan Şehit Cemalettin Şekerci İlkokulu,Konarı Şehit Tuncay Yapıcı Ortaokulu,Koraşı Ortaokulu ve Tuzlukçu Ortaokuluna spor malzemesi yardımı yapıldı.
Tarihi: 2016-12-19
Basketbol,voleybol ve futbol branşlarından oluşan top ve forma malzemeleri okul müdürlerimize Başkan Nurettin AKBUĞA tarafından verildi.Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan AKBUĞA;
"Kardeş Belediyelerimiz arasında yer alan Nilüfer (Bursa) Belediyesi ilçemizde yer alan okullara çeşitli branşlarda (birer takım voleybol,basketbol,futbol) spor malzemesi yardımı yapılmıştır.Bugün Belediyemize ulaşan bu malzemeleri eksiksiz olarak okul müdürlerimize teslim etmiş bulunmaktayız.Bu konuda desteğini bizden esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY'e kendim ve ilçe halkım adına teşekkür ederim.