8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Başkan Nurettin AKBUĞA günü anlam ve önemini belirten bir mesaj yayınladı.
Tarihi: 2017-03-08
Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü.Kadınlarımız ,ekonomik ve sosyal yaşamın ayrılmaz bir parçası.Ülkemizde her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımızın sayısının her geçen gün artması bizler için büyük bir övünç kaynağıdır.
Bunun yanı sıra üzüleyerek söylüyorum ki malesef kadınlarımıza şiddet ve toplum içindeki olumsuz davranışlarıda görmekteyiz.Kadınlarımızın başarılı olması bizleri sevindirirken ,bu tür davranışlarda bir o kadar üzmektedir.Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Ey Kahraman Türk Kadını,sen yerlerde sürünmeye değil,omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın", sözünü bir kez daha hatırlatmak isterim...
Sosyal,ekonomik ve siyasal hayatta önemli bir yer tutan emekçi kadınlarımızın,büyük mücadelelerle elde ettikleri Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü en içten duygularımla kutlarım.