Kardeş Beşiktaş ve Kartal Belediyesi’nden Tuzlukçu Belediyesine Malzeme Yardımı Yapıldı
Tuzlukçu Belediyesi’nin Kardeş Belediyeleri arasında yer alan Kartal ve Beşiktaş Belediyesi’nden dün yola çıkan iki adet malzeme yüklü araçlar bu sabah itibariyle Tuzlukçu Belediyesi’ne ulaşmıştır.
Tarihi: 2017-03-30
Beşiktaş Belediyesi’nden gelen malzemeler arasında:
Akülü tekerlekli sandalye (1 adet)
Fitness Spor Aletleri (1 adet)
Çöp Kovası (15 Adet )
Oyun Parkı Grubu (1 takım)
Ahşap Bank (10 adet )
Kartal Belediyesi’nden gelen malzemeler arasında:
Çocuk Oyun Grubu (1 takım)
Ahşap Bank (7 adet )
Çöp Kovası (5 adet)
Fitness Spor Aletleri (1 takım)