Anneler Günü Kutlu Olsun
Ne yaparsak yapalım emeklerini asla ödeyemeyeceğiz fedakar annelerimiz…ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN…..
Tarihi: 2017-05-14
Anne …Ne anlamlı bir kelime .Hani sen bazen kızıyorsun kapıyı çarpıp gidiyorsun ya,ya da bazen utanıyorsun arkadaşlarının yanında annenden söz etmiyorsun , ya da annenin giyinişini beğenmiyor utanıyorsun ya ondan, hiç düşündün mü?Annesizlerin yetimhanenin camlarına, soğuk duvarlarına ANNE yazdıklarını.. Ya da hiç düşündün mü ? Senin için gecelerce uykusuz kaldığını, hastalandığında sabahlara kadar başında beklediğini.. Ya da çok basit düşünelim , hiç düşündün mü? Karnında attığın bir tekmenin bile bedelini ödeyemeyeceğini.
Sen şimdi bir demet gül alıp gideceksin ya kapısına,hiç aramayıp uzaklarda yoğun tempolu işlerinle meşgul olacaksın ya ama sadece bugün hatırlayıp anacaksın ya anneni,aslında o seni her nefesinde anıyor biliyor musun bunu. Yapma birgün değil ,her gün an onu…Bir cennet bahşedilmiş ayaklarına altına ,utanma ki giydiği ayakkabıdan...Bin bir gece sırtında taşısan ,ödeyebilir misin hakkını?Ama bir gülsen ,bir içten canım annem desen dünyaları bahşedeceksin bir bilsen.
O asla kızmaz ,asla küsmez, sen de yapma! Birgün değil her gün hatırla..Telefonlarımız akıllı,arabalarımız son model olsa ne  yazar,yanımızda annlerimiz yoksa…Binlerce dakika satın alsak ne olacak,hattın ucunda annemiz olmadıkça..Ne yaparsak yapalım emeklerini asla ödeyemeyeceğiz fedakar  annelerimiz…ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN…..