Çukurova (Adana) Belediyesi’nden Tuzlukçu Belediyesi’ne 1 Adet Araç Yardımı Yapıldı
Tuzlukçu Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Çukurova (Adana) Belediyesi’nden 1 Adet 2009 Model BMC Marka Pick-Up hibe edilmiştir.
Tarihi: 2017-07-10
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA konu kapsamında bir açıklamada bulundu:
            06-07 Temmuz 2017 tarihlerinde yapmış olduğum Çukurova Belediyesi (ADANA) ziyaretimde Başkan Soner ÇETİN’le görüşme neticesinde Kardeş Belediye işbirliği içerisinde kendileri 2009 Model BMC Marka Pick-Up Tipi aracı Tuzlukçu Belediye Başkanlığına hibe etmişlerdir. Aracı 07.07.2017 tarihinde teslim alarak Belediyemiz hizmetlerinde kullanmak üzere araç parkımızda yerini almıştır.
Beni kırmayıp malzeme yardımında bulunmasından dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner ÇETİN’e Belediyem ve ilçe halkım adıma teşekkürlerimi iletmek isterim dedi.