Tuzlukçu Prestij Yoluna Kavuşuyor
Tuzlukçu'nun cadde ve sokaklarını güzelleştirmeye devam ediyoruz. Akşehir Caddesi üzerinde yer alan elektirik direklerinin yeraltına alınması konusunda MEDAŞ yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde olumlu sonuca varılmıştır.
Tarihi: 2017-08-03
Modern aydınlatma direkleriyle aydınlatılacak olan Akşehir Caddesi, asfalt çalışmalarının ardından vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri prestij bir cadde görünümüne kavuşacaktır..Çalışmalar kısa zamanda başlayacaktır.
Konu kapsamında açıklama yapan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
"Akşehir Caddesi artık prestij yoluna kavuşuyor.Cadde üzerinde yer alan elektrik direklerinin yeraltına alınması konusundaki çalışmalarımız MEDAŞ yetkilileriyle bir süredir devam etmekteydi.Görüşmeler sonunda olumlu bir neticeye bağlanmıştır.Modern aydınlatma direklerini, cadde boyu ışıklandırma çalışmaları ve asfalt çalışmalarına yakın zamanda başlayacağımızı tüm ilçe vatandaşlarımıza iletmek isterim", dedi