Tuzlukçu Belediyesi Araç Filosuna Yeni Bir Çöp Kamyonu Daha Ekledi
Tarihi: 2017-10-10

Başkanımız Nurettin AKBUĞA 2017 yılının ilk aylarında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müracaat ederek , İlçemiz’in çevre temizliğinde kullanılmak üzere bir adet çöp toplama aracı talebinde bulunmuşlardı. Başkanımızın yapmış olduğu birebir görüşmeler olumlu sonuçlanmış , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Nisan 2017’ de 1 adet 13+1,5 metreküp kapasiteli çöp aracı Tuzlukçu Belediyesine tahsis edilmişti.
Bugün itibariyle 2017 FORD CARGO 1833 DC Marka 13+1,5 metreküplük çöp toplama aracı İzmir’den teslim alınmıştır.
Başkan AKBUĞA konuyla ilgili olarak teşekkürlerini şu sözlerle dile getirdi:
“Belediyemize bu aracın tahsisi konusunda yardımlarını esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet ÖZHASEKİ , Müsteşar Yardımcısı Refik TUZCUOĞULU ve Mehmet Emin BİNPINAR’a Tuzlukçu Belediyesi ve İlçe halkım adına teşekkürlerimi sunarım”…