Kaymakam İLİDİ'den iadeyi ziyaret
Tuzlukçu İlçesine yeni atanan Kaymakam Mehmet İLİDİ, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA'ya iadeyi ziyarette bulundu.
Tarihi: 2017-10-18
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, İlçemize yeni atanan Kaymakam Mehmet İLİDİ'yi geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret etmişti.Başkan AKBUĞA kendisini ziyarete gelen Kaymakam Mehmet İLİDİ'yi Belediye binasının girişinde personeller ve birim müdürleriyle birlikte karşıladı.Başkan AKBUĞA, İLİDİ'nin ziyaretinden ötürü memnuniyetlerini dile getirerek, Tuzlukçu İlçesi hakkında karşılıklı fikiralışverişinde bulundular.Başkan AKBUĞA sohbet sırasında , Belediye Başkanı seçildiği günden bugüne kadar İlçe genelinde yaptığı hizmetlerden ve üzüm konusunda faaliyet gösterilecek projelerden bahsetti.AKBUĞA ziyaretin sonunda Mehmet İLİDİ'ye görevinde başarılar diledi.