Subatan Pancar Kantarı'nın Açılışı Yapıldı
Akşehir Pancar Kooperatifine bağlı Tuzlukçu Subatan Mahallesi Pancar Kantarının tesellüm açılışı bugün yapıldı.Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'nın şehir dışında toplantıda olması dolaysıyla,açılışa Başkan Vekili Yusuf Taşgın katıldı.Çiftçilerimize çeşitli hediyeler verildi.
Tarihi: 2017-10-26
Açılışa Akşehir Bölge şefi Yusuf Sümbül,Tuzlukçu Belediye Başkan Vekili Yusuf Taşgın ,İlçe Müftü Vekili Selmani Gülüm ,Jandarma Bölük Komutanı,mahalle muhtarları ve pancar üreticisi çiftçiler katıldı.Yapılan duaların,kesilen kurbanın ardından Akşehir Pancar Bölge Şefi Yusuf Sümbül bu dönem 90 bin ton alımın hedeflendiğini dile getirdi.Ayrıca çiftçilere hayırlı uğurlu bol bereketli bir tarım sezonu temenni etti.
İlk 10 da olan pancar üreticisi çiftçilerimize Tuzlukçu Belediyesi olarak çeşitli hediyeler vererek ,kendilerini tebrik ettik...