TUZLUKÇU BELEDİYESİ MAHALLELERE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın 2017 yılı içerisinde performans programına dahil ettiği mahalleler de yer alan İmam Evi ve Kur’an Kursu binalarının tadilatı işlerinde sona yaklaşıldı.
Tarihi: 2017-11-02
2017 yılının son aylarına geldiğimiz bugünlerde bu yıl içerisinde mahallelere yapılan hizmetler kapsamında açıklamada bulunan Başkan Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Tuzlukçu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda mahalleler de fiziki yatırımlara ara vermeden devam ediyor.Vatandaşlarımızdan gelen istek ve talepler doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz.Pazarkaya Mahallemiz’de yer alan kullanılmayan eski okul binasını modern tarzda restore ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Çöğürlü Mahallesi’ndeki muhtarlık binasının tadilatını tamamladık, Cami’nin tadilat çalışmaları devam etmektedir, kısa süre de tamamlanacağının müjdesini verebilirim. Gürsu ve Subatan Mahallesi’nde inşaatına başladığımız İmam Evi’nin çalışmaları son hızıyla sürüyor. Ayrıca Konarı Mahallesi’ndeki Kur’an kursu olarak kullanılan binanın iç ve dış tadilat çalışmaları bu yıl sonuna kadar tamamlanacaktır. Tuzlukçu Belediyesi olarak 2017 performans programımız kapsamında her sene olduğu gibi bu yılda Tuzlukçu İlçesine değer katacak faaliyetlere yer verdik. Daha önceden köy statüsünde olup Mart 2014 yerel seçimleri sonrası mahalle statüsü kazanan yerleşim alanlarında birçok projeyi hayata geçirdik.Vatandaşlarımızın daha temiz, daha düzenli bir mahalle de yaşamaları için Belediye Başkanı olarak tüm mesai arkadaşlarımızla her daim çalışmaktayız.”