İLÇEMİZ YENİ HALI SAHASINA KAVUŞUYOR …
Tarihi: 2018-01-05
         Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ilçemiz ’de yaşayan gençlerin spora yönelmesine katkı sağlamak adına 06.09.2017 tarihinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yapı Kontrol Dairesi Başkalığına halı saha yapılması konusundaki yazılı müracaatı Konya Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında gündeme getirildi. Toplantı da yapılan görüşmeler sonucunda Tuzlukçu İlçemize halı saha kazandırma projesi olumlu olarak sonuçlanmıştır.
         Konuyla İlgili olarak açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA; “halı saha projesinde destek sağlayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK başta olmak üzere, Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Mustafa Yaylacı ve Kırsal Hizmetler ve Koordinasyonu Başkanı Mustafa Yazlık’a teşekkürlerini dile getirdi”.