BAŞKAN AKBUĞA’DAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KOCABAŞ’A ZİYARET
Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yeni atanan Bektaş KOCABAŞ’I , Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan AKBUĞA ;
Tarihi: 2018-01-09
 Ziyarette Başkan AKBUĞA ;
“  Tuzlukçu Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimi konusunda ihtiyaç duyulan noktalarda okullarımıza  destek sağlıyoruz ve bu desteklerimiz imkanlarımızın el verdiği sürüce de devam edecek. Bu yıl Milli Eğitim Haftası kapsamında birçok öğrencimize kırtasiye ve çanta yardımında bulunduk. Ayrıca öğrencilerimizin  spor faaliyetlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri için okullarımıza forma ve top yardımında bulunuyoruz . Belediye’de görevli arkadaşlarımız öğretmenlerimizle sürekli istişare halinde, öğrencilerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hareket ederek eksikliği hızlı bir şekilde gidiyoruz.  Tuzlukçu Belediye Başkanı olarak seçildiğim ilk günden bugüne her daim eğitimi destekledim ve sonuna kadarda desteğimi sürdürmeye devam edeceğim.”
Sözlerini dile getirerek Milli Eğitim Müdürü KOCABAŞ’a görevinde başarılar dileyerek makamdan ayrıldı.