TUZLUKÇU'DA KARNE SEVİNCİ
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı bugün sona erdi. Öğrencilerimizin bugün karneleri dağıtıldı, karne törenine Tuzlukçu Kaymakamı, Tuzlukçu Belediye Başkanı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı katıldı.
Tarihi: 2018-01-19
 Tuzlukçu Kaymakamı Mehmet İLİDİ ve Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA öğrencilerle biraraya gelerek öğrencilerimizin karne sevincine ortak oldular. Tören de Başkan AKBUĞA ayrıca şu sözleri dile getirdi:
"2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısı bugün sona erdi. Bir dönem boyunca öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz emek verdiler ve güzel bir tatili hakettiler. Bugün burada kıymetli öğrencilerimizin karne sevincine ortak oluyoruz, başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum; fakat bir belge alamayan notu düşük gelen öğrencilerimize de üzülmemelerini bir daha dönem çok çalışarak başarıyı elde edebileceklerini söylemek istiyorum. Böyle pırıl pırıl bir neslin yetişmesi için fedakarlık yapan emek veren tüm öğrencilerimize sevgilerimi sunuyor, yavrularımızı tebrik ediyor ve hepinize iyi tatiller diliyorum. " dedi.
Başkan AKBUĞA daha sonra öğrencilerle bir araya geldi ve o sevinç dolu anlar kameralarımıza bu şekilde yansıdı...