KURUMUMUZDA PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMI SÖZLEŞMELERİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMAKTA OLAN İŞÇİLERİN 696 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEYE GÖRE İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ SINAVI İLANI
Tarihi: 2018-03-15
BEDEN İŞÇİSİ (GENEL) SINAV LİSTESİ

TUZLUKÇU BELEDİYESİNDE ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİLERDEN SINAVA HAK KAZANAN BEDEN İŞÇİSİ (GENEL) LİSTESİ
1 RAHŞAN ŞAHİN
2 MAHMUT AĞAŞCI
3 MEVLÜT ÖZALP
4 MURAT KOYUNCU
5 MUSTAFA YARAR
6 ERGÜN ŞEN
7 ERSİN ATAR
8 ADEM BUĞDAYCI
9             DENİZ KOYUNCU
10        METİN EKE
11        HASAN HÜSEYİN ÇAKAR
12        ZEKERİYA ÜRÜNCÜ
13        MEVLÜT BALIKCI
14        ABDULLAH DAĞLI
15        İRFAN ALTUNKARA
16        MUSTAFA TANJU MERT
17        HALİL İBRAHİM YILMAZ

SINAV TARİHİ:19.03.2018 Pazartesi Günü Saat :10.00-16.00 arası
Belediye Hizmet Binası (Kademe)

İLAN ;Belediye şirketindeki işçi kadrolarına geçiş sınavı.

T.C.
TUZLUKÇU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KURUMUMUZDA PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMI SÖZLEŞMELERİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMAKTA OLAN İŞÇİLERİN 696 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEYE GÖRE İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ SINAVI:
İLAN METNİ
SINAVIN ADI: Tuzlukçu Belediye Başkanlığında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin Belediye şirketindeki işçi kadrolarına geçiş sınavı.
SINAVIN USULÜ: Uygulamalı yapılacaktır. Sınav belirlenen tarihte sabah saat 10:00 da başlayacak ilan metninde belirlenen saat 'e bitecektir, adaylar sınav saat’inden 15 dakika önce sınav alanı veya belirlenen binada hazır bulunacaklardır. Adaylar sınava isim okunarak kimlik belgesini ibraz ederek sınava alınacaklardır.
SINAV TARİHİ VE YERİ: Tespit komisyonunca başvurusu kabul edilen adaylar uygulamalı sınava duyuru ekinde bulunan sınav takviminde belirtilen yerde, gün ve saate yapılacaktır.
SINAVIN İLANI VE İTİRAZI: Sınavda Başarılı veya Başarısız olanlar kurumumuz internet adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek ayrıca kişiye tebligat yapılmayacaktır.
             Sınavda başarılı olamayanlar sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 3 iş günü içerisinde gerekçesini ‘de belirtmek suretiyle yazılı olarak itiraz komisyonuna başvuracaklardır. İtiraz komisyonu 4 iş günü içerisinde değerlendirmesini yaparak karara bağlayacak ve sonucu ilgilisine yazılı şekilde tebliğ edecektir.
    İLANEN DUYURULUR.

EMİR  ATSIZ
SINAV KOMİSYONU BAŞKANI

ÜYE                           ÜYE                               ÜYE                             ÜYE
               BEKTAŞ KOCABAŞ     AYSEL DURMAZ     MEVLÜT İYİGÜN             YASEMİN AKGÜN

BELEDİYE TAŞARON İŞÇİ SINAV TAKVİMİ

TUZLUKÇU BELEDİYESİ TAŞERON İŞÇİLERİN KADROYA GEÇİS SINAVI İLE İLGİLİ                 SINAV TAKVİM ;
PERSONEL İŞ GURUBU SINAV TARİHİ VE SAATİ SINAV ŞEKLİ SINAVIN YAPILACAĞI YER
BEDEN İŞÇİSİ
(GENEL)
19.03.2018 PAZARTESİ GÜNÜ