AKŞEHİR – YUNAK KARAYOLU İle TUZLUKÇU – ILGIN KARAYOLLARI KAVŞAĞI’NIN (PAZARKAYA KAVŞAĞI) ORTA REFÜJ ve PEYZAJ ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR.
Tarihi: 2018-04-30
   Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın Karayolları Genel Müdürlüğü Konya Karayolları 3.Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, İlçemizin YUNAK-AKŞEHİR ve TUZLUKÇU-ILGIN bağlantısı Karayolu Kavşağı (Pazarkaya Kavşağı) Konya Karayolları 3.Bölge Müdürlüğünce Orta Refüj ve Peyzaj çalışmalarına başlanmıştır. Kısa zamanda mevcut Kavşağın yeni çevre ve ağaçlandırma çalışmaları tamamlanarak İlçemiz girişi güzel bir görünüme sahip olacaktır.
   Konuyla ilgili açıklama da bulunan Başkan AKBUĞA; Ayrıca çalışmalarından ve emeklerinden dolayı başta Karayolları Genel Müdürlüğü ve Konya Karayolları 3.Bölge Müdürlüğümüze şükranlarımı sunar, Şahsım ve İlçe Halkım adına teşekkür ederim.dedi.