TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NDEN KÜLTÜR TURU
Tuzlukçu Belediyesi tarafından 28-29 Nisan tarihlerinde organize edilen Çanakkale Şehitliği ve Bursa Gezisi Tuzlukçulu kadınların katılımıyla gerçekleşti.
Tarihi: 2018-05-02
Bu yıl yapılan geziye Mevlana Kur’an Kursu, Ravza Kur’an Kursu ve Küba Kur’an Kursu katılmıştır. İlk gün Çanakkale Şehitliği ziyareti programından sonra Çanakkale’de konaklayan kafile, ertesi gün sabah erken saatlerde Bursa’ya geçerek; Yeşil Cami, Ulu Cami, Tophane, Emir Sultan Türbeleri ve Bursa’nın doğal güzellik alanlarını gezmiştir. 27 Nisan akşamı Tuzlukçu’dan yola çıkan gezi grubu, 29 Nisan akşamı Tuzlukçu’ya dönmüştür. Gezi programıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirmiştir:
“Tuzlukçu Belediyesini ziyaret ederek Çanakkale gezi programı yapmamızı talep eden Kur’an Kursu’nda görev yapan hocalarımızın taleplerini geri çevirmedik. Bu doğrultuda hareket ederek Çanakkale ve Bursa gezilerinin programlarını oluşturduk. Konaklama konusunda bizlere destek veren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN ve Nilüfer (Bursa) Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY’e kendim ve İlçe halkım adına teşekkürlerimi sunarım.Tuzlukçu Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz kültürel gezilerimize gelecek aylarda da farklı kentler ve farklı kültürleri keşfetmek amacıyla tekrarlayacağız”.