İLÇEMİZDE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Tuzlukçu Belediyesi, sokakları iyileştirme çalışmaları kapsamında İlçe merkezinde yer alan caddelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
Tarihi: 2018-05-03
Kilitli parke taşı döşeme işi bu yıl, Tuzlukçu Merkez de Göçer Mahallesi’nde başladı. Eksik olan yerler başta olmak üzere hasar almış alanlarda da ekipler tarafından çalışmalar son hızıyla devam etmektedir. İlçemizde bu yıl toplamda 30.000 metrekarelik alana kilitli parke taşı döşenecektir. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“İlçemiz merkezinde öncelikle altyapıda yağmur suyu drenaj hattını yeniledik ve modern bir görünüme kavuşturduk. Yağmurlu havalarda vatandaşlarımız için büyük bir çile haline gelen su baskınlarının önüne geçmek ve bu sorunu ortadan kaldırmak için altyapı sistemini yeniledik. Ardından parke taşı kaplama, yağmur suyu olukları ve kaldırım düzenlemeleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tuzlukçu’nun çamurlu yollar kabusunu ortadan kaldırmak için geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kilitli parke taşı döşeme işine hız kesmeden devam ediyoruz. Bu yıl toplamda 30.000 metrekarelik alan kilitli parke taşıyla çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacaktır. Tuzlukçu sokaklarını her yönüyle yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz”.