ANNE,HAYATIN SONSUZLUĞUDUR
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı:
Tarihi: 2018-05-13

"Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk günden bu yana bizlerin yanında olan,bizleri büyütüp bu yaşlara getiren çok kıymetli annelerimizin ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz.Annelerimizi yalnızca bugün değil her gün hatırlamalıyız.Peygamber Efendimiz'in de (s.a.v) buyurduğu gibi: Hiç unutulmayacak yüz,anne yüzüdür..Annelerimizin değerini kıymetini bilmeliyiz.Onlar bu dünyadaki en değerli varlıklarımız.Böylesine anlamlı ve önemli bir günde Şehit annelerini de unutmamak gerek.Evlatlarını vatan uğruna şehit veren annelerimiz sizler bizim için çok değerlisiniz.Haklarınızı ödeyemeyiz..Tüm annelerimiZin anneler gününü bir kez daha tüm kalbimle kutluyor,sağlık,mutluluk diliyorum..dedi.