TUZLUKÇU GELENEKSEL MAHALLİ AT YARIŞLARIYLA BAYRAMI BAYRAM TADINDA GEÇİRECEK...
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, İlçemiz de gerçekleşecek Geleneksel Mahalli At Yarışları dolayısıyla bir mesaj yayınladı:
Tarihi: 2018-05-22
   “İlçemiz ’in Geleneksel Mahalli At Yarışları bu yıl 17 Haziran (Bayramın 3. Günü) tarihinde saat 16.30’de Tuzlukçu Koşu Sahası’nda yapılacaktır. Ülkemizde yaşanan terör olayları sebebiyle üst üste 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz Geleneksel At Yarışlarımızı, bu yıl siz vatandaşlarımızın katılımıyla Tuzlukçu Belediyesi Sosyal ve Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceğiz.
   İlçemizle özdeşleşmiş, geleneksel mirasımızı gelecek kuşaklara aktarmak için Mahalli At Yarışlarına oldukça önem vermekteyiz. Özlemini çektiğiniz, büyük bir hasretle beklediğiniz Geleneksel Tuzlukçu At Yarışlarına İlçe halkımız ve tüm at yarışı severler davetlidir.”