TUZLUKÇU BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA...
“Haydi Kızlar Kampa”adlı projeyi hayata geçiren Kardeş Manavgat (Antalya) Belediyesi bu dönem Tuzlukçulu gençlerimizi de misafir etti. Haydi Kızlar Kampının 3.dönemine misafir olan Tuzlukçulu gençlerimiz Manavgatta hem eğlenerek öğreniyorlar hem de Manavgat’ın eşsiz tarihi dokusunu keşefediyorlar. Konuyla İlgili olarak açıklamalarda bulunan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
Tarihi: 2018-07-25
“Bu yıl gençlerimiz için güzel bir kamp programı oluşturduk. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü SÖZEN beni bu konu da kırmayarak öğrencilerimiz için eşsiz bir kamp imkanı sunuyor. Orta öğretim son sınıf ve lise dönemi öğrencilerimizi kapsayan bu programla gençlerimiz Tuzlukçu dışında birçok yer keşfedecek hem de eğlenerek öğrenmenin fırsatına erişeceklerdir. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu programlarla gençlerimizin ufkunu açmak ve hem de tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini hedefliyoruz. Kamp programı pazartesi günü başlamıştır. Öğrencilerimize keyifli bir tatil diliyorum, döndüklerinde bizlere anlatacakları anılarını da büyük bir merakla bekliyorum. Her birine iyi tatiller dilerim”.

Haydi Kızlar Kampa projesi etkinliğinde kızlarımız; dans, drama, resim, spor, okuma, kültürel geziler gibi etkinliklerden yararlanacaklardır. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimiz için her daim en iyi olanını seçiyoruz, Tüm öğrencilerimize keyifli bir tatil sezonu dileriz.