TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NDEN “HOŞGELDİN BEBEK” PROJESİ
Tuzlukçu Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlayışını benimseyerek çıktığımız bu yolda, hayata geçirdiğimiz birçok projeyle İlçemize ilkleri kazandırmaya devam ediyoruz. Hoş geldin Bebek projesiyle, dünyaya gözlerini yeni açmış bebeklerimizi Belediye personeli olarak ziyaret edip bebek sahibi ailelerin sevinçlerine ortak oluyoruz.
Tarihi: 2018-09-14
Eylül ayı itibariyle İlçemizde hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek” projesiyle ilgili olarak açıklamada bulunan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Tuzlukçu İlçemizde ikamet eden ailelerin, dünyaya yeni gelmiş bebeklerini ziyaret ederek anne ve babaların sevinçlerine ortak oluyoruz. Eylül ayı itibariyle hayat geçirdiğimiz projede yeni doğan bebeklerin ihtiyaç duyabileceği Yeni Doğan Setini ailelere hediye ediyoruz. Tuzlukçu da yaşayan her yurttaşımız için  doğumdan ölüme kadar her anında yanında olmaya büyük özen gösteriyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışını benimseyerek, göreve geldiğimiz günden bugüne değin hemşehrilerimizin faydasına olan sosyal projelerimizi birçok alanda hayata geçirdik. Tuzlukçu’da dünyaya gelen bebeklerin geleceği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Evlat sahibi olan tüm aileleri tebrik ederek, çocuklarımızın hem vatan için hem de Tuzlukçumuz için hayırlı bireyler olmasını yürekten dilerim”.