TUZLUKÇU BELEDİYESİNDEN OKULA YENİ BAŞLAYAN MİNİKLERE SÜPRİZ HEDİYELER
2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili bugün çaldı. İlköğetim haftası olarak kutlanan bu hafta boyunca, okula yeni başlayan anasınıfı öğrencilerimiz için birbirinden güzel armağanların bulunduğu kutularımızı öğrencilerimize hediye ediyoruz.İlköğretim Haftası dolayısıyla açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
Tarihi: 2018-09-17
“Bugün 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk ders günü.Okula başlayan çocuklarımız kadar bizlerde heycanlıyız. Onların heycanını paylaşmak adına Tuzlukçu Belediyesi olarak yanlarında olarak,okulun ilk günü ihtiyaç duyabilecekleri hediyelerimizi kendilerine sunduk.Onlar bizim geleceğimiz, bu ülkenin geleceği.Çocuklarımızın eğitimi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.Tuzlukçu Belediyesi olarak evlatlarımıza sunacağımız hizmetler yalnızca kırtasiye malzemesiyle sınırlı kalmayacaktır.Çocuklarımızın kültürel ve spor faaliyetleri içinde çalışıyoruz.Yakında Belediyemize ait basketbol,voleybol sahasıyla, Tuzlukçu Belediyesi tiyatro sahnesinin de açılışını yapacağız.Böylesine anlamlı bir günde bu müjdeyi de siz kıymetli hemşehrilerime vermek istedim.Evlatlarımızın geleceği ve eğitimi için gece gündüz demeden üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyoruz.2018-2019 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olması dileklerimle.”
Başkan AKBUĞA Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Tuzlukçu İlçe Kaymakamı  Mehmet İLİDİ ve daire amirleriyle anasınıfı öğrencilerine hediyelerini dağıttı.Tuzlukçu Belediyesi olarak tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.
Mehmet İLİDİ ve daire amirleriyle anasınıfı öğrencilerine hediyelerini dağıttı.
Tuzlukçu Belediyesi olarak tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.