İLÇEMİZ SUBATAN PANCAR KANTARININ AÇILIŞI BUGÜN YAPILDI.
Akşehir Pancar Kooperatifine bağlı Tuzlukçu Subatan Mahallesi Pancar Kantarının tesellüm açılışı bugün yapıldı.
Tarihi: 2018-10-26
   Açılışa Tuzlukçu İlçe Kaymakamı Mehmet İLİDİ, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Halil İbrahim HAVASLI, Ilgın Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Ferudun ÇOBAN, Akşehir Pancar Bölge Şefi Salih ŞAKAR, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri,İlçe Tarım Müdürü,İlçe Müftüsü ve Mahalle Muhtarları katılmıştır.
   İlçe Müftüsünün duaları eşliğinde kesilen kurbanınla birlikte alımlar başladı. Alım sırasına göre Pancar Üreticisi Habil Yıldırım’a hediyesi İlçe Kaymakamımız Mehmet İLİDİ tarafından verilirken, 2. Sıradaki Pancar üreticimiz Harun BAŞ’a Ilgın Şeker Fabrikası Müdürü Halil İbrahim HAVASLI ve son olarakta Abdullah CAN’a hediyesi Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ve Ilgın Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Ferudun ÇOBAN tarafından hediyeleri takdim edilmiştir.
   Tuzlukçu Belediyesi olarak Pancar Üreticisi Çiftçilerimize hayırlı ve bol bereketli bir sezon dileriz.