CUMHURİYET’İN 95.YILI ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Cumhuriyet’imizin ilanının 95.yıldönümü Tuzlukçu da büyük bir çoşku ve sevinçle kutlandı
Tarihi: 2018-10-29
   Cumhuriyet alanında gerçekleştirilen kutlamalara İlçemizdeki tüm okullar katılım gösterdi.Sabah saat 10.30 Kaymakamlık Makamında başlayan kutlamalar saat 11.00 de Cumhuriyet alanında gösterilerle ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu.Kaymakam Mehmet İLİDİ Ve Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA alandaki herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladı.Ardından İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet İLİDİ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Öğrencilerimiz birbirinden güzel duygulu ve anlam yüklü şiirlerini okudu.Dereceye giren öğrencilere hediyeleri dağıtıldı.
  Ayrıca bu yıl Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında Tuzlukçu Belediyesi olarak öğrencilerimize Nutuk,Satranç Takımı,Pastel Boya Seti ve Oyuncak Bebek dağıttık.Tören hediyelerin dağıtımı ve yürüşün ardından son buldu.