ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN AKBUĞA’ya BÜYÜK İLGİ
Tarihi: 2018-11-06
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Okula yeni başlayan anasınıfı öğrencilerimizi ziyaret eden Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA miniklerin yoğun ilgisiyle karşılandı.Başkan AKBUĞA sınıf kapısından girdiği ilk an koşarak ona sarılan öğrencilerle karşılaştı.Oldukça duygu yüklü anlar yaşandı.AKBUĞA sınıftaki kız öğrencilere bebek,erkek öğrencilere ise satranç takımı hediye etti.Bugün ki ziyaretini Tuzlukçu Merkez de Mimar Sinan İlkokulunda ve Tuzlukçu Ortaokulunda gerçekleştiren AKBUĞA anasınıfına başlayan tüm öğrencilere bu hediyeleri ulaştıracağını dile getirdi.Sınıftaki tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sınıftan ayrılan Başkan AKBUĞA öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim öğretim hakkında sohbet etti.