TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NDEN KONARI’DAKİ İMAM EVİ VE KUR’AN KURSUNA BAKIM
Tuzlukçu Belediyesi Merkez dışında yer alan mahallerindeki Kur’an Kursu,Camii,Şadırvan,İmam Evi ve halkın ortak kullandığı Kıraathanelerin bakım ve onarım çalışmalarını südürüyor.Tuzlukçu Belediyesi’nin tüm mahallerindeki sorunlarına çözüm ürettiğini önemle vurgulayan Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA; “ Başlattığımız çalışmalar ile merkez dışındaki tüm mahallerimizdeki eksikleri gidermeye çalışıyoruz..İmam lojmanın olmadığı mahallerimize yeni lojman kazandırdık. Son olarak ise,Konarı Mahallemizde bulunan mevcut imam lojmanını tadilat ederek kullanılabilir bir hale getirdik.Ayrıca Mahallerimizdeki Şadırvan,Cami ve minare onarımlarını da tamamladık.Hemşehrilerimizden gelen talepler doğrultusunda ekiplerimiz gerekli gördüğü yerlerde çalışmalarını sürdürüyor.”dedi.
Tarihi: 2018-11-23