8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Başkanımız Nurettin AKBUĞA pazara alışverişe gelen Tuzlukçulu kadınları çiçeklerle karşıladı.
Tarihi: 2019-03-08
Her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye’de çalışan kadın personellerin gününü kutlayan Akbuğa ardından Tuzlukçu Merkezde dolaşarak tüm kadınların 8 Mart dünya Kadınlar Gününü kutladı.

AKBUĞA yayınladığı mesajda ise şu sözlere yer verdi:

“Öncelikle tüm kadınlarımızın emekçi kadınlar gününü kutluyorum.Bizlere anne,evlat,eş olan değerleri sadece birgüne sığmayacak çok kıymetli kadınlarımıza ne kadar teşekkür etsek az.Tuzlukçu Belediyesi olarak bugüne değin yaptığımız tüm çalışmalarda kadınlarımızı toplumsal alanda her daim ön planda tuttuk.Sosyal gezilerle Tuzlukçulu kadınlarımıza ülkemizin tarihini ve doğal güzelliklerini anlattık.İlçemizde geliştirdiğimiz iş imkanlarıyla da Tuzlukçulu kadınlarımızı çok yakın zamanda iş dünyasında görmeye başlayacağız.Kadınlarımıza yönelik şiddetin olmadığı ve toplumsal eşitliğin olduğu bir dünyada yaşamayı diliyorum. Bu vesile ile başta Tuzlukçulu kadınlarımız olmak üzere bütün emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”