BAŞKAN AKBUĞA'nın ANNELER GÜNÜ MESAJI
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı:
Tarihi: 2019-05-10
    Başkan AKBUĞA mesajında, “Bizler için kıymetli olan , bizleri dünyaya getiren ve her anımızda desteğini esirgemeyen kıymetli annelerimiz... Peygamber Efendimiz’inde (s.a.v) buyurduğu gibi , “Cennet, analarının ayakları altındadır”, bu nedenle annelerimizi sadece yılın bir günü değil her gün sevgi ve şefkatle hatırlamalıyız. Hayellerimize umut veren kıymetli annelerimize layık olmak için her daim çalışıp, onların yüzlerini güldüren hayırlı evlatlar olmalıyız. Böylesine anlamlı ve önemli bir günde , Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi ve vatan uğruna evladını şehit veren şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum”,dedi.