BAŞKAN AKBUĞA EKİBİYLE BİRLİKTE PARK ve BAHÇELERDE ÇALIŞIYOR.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA belediyeye ait bağ alanında oluşan yabani otları temizlemek için ekibiyle birlikte çalışmaya başladı.
Tarihi: 2019-05-11
   Başkan AKBUĞA çalışma ekibini yalnız bırakmayarak Belediye Meclis üyeleriyle birlikte kolları sıvadı ve bağ alanındaki otları temizledi.Ayrıca jandarma şehitler ormanında da çalışmalara devam eden AKBUĞA,”Ben ve Belediyeye emek vermiş tüm mesai arkadaşlarım bir aile gibiyiz,Tuzlukçuyu daha yeşil yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.
   Benim Belediye başkanlığı anlayaşım yeri geldimi kazmayı küreği alıp ekibinle bir çalışmak onlara yardım etmektir.İlçemize örnek bir bağ alanı kazandırdık.Ve güzel ilçemizdeki yeşil alan sayısını artırmak için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Daha yeşil bir Tuzlukçu için el ele”,sözlerini dile getirdi.