ÖNEMLİ DUYURU: TUZLUKÇU GELENEKSEL MAHALLİ AT YARIŞLARI 30 HAZİRANA ERTELENMİŞTİR.
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8. Bölge Müdürlüğünce tarafımıza gönderilen raporlar, İlçemizde şiddetli sağanak yarışların etkisini artırarak devam edeceği yönündedir.
Tarihi: 2019-06-20
   Bu sebepten dolayı, At Yarışı Komitesi, koşu sahasında ağır çamur ve balçıklaşma olduğu tespit ettiklerinden ve atların herhangi bir zarar olmasını önlemek amacıyla, 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat: 17.00’de düzenlenecek olan Geleneksel Tuzlukçu Mahalli At Yarışlarını, 30 Haziran 2019 Pazar günü saat: 17.00’ye ertelenmesine karar alınmıştır.

Bu bilgiyi tüm at sahiplerine, yarış severlerimize ve kamuoyuna saygıyla sunarız.