HAYDİ KIZLAR KAMPA PROGRAMI BAŞLADI
Tuzlukçu Belediyesi’nin Manavgat (ANTALYA) Belediyesine misafir olduğu kamp etkinliği dün itibariyle başladı.Kamp 19 Temmuz tarihine kadar Manavgatta devam edecektir.
Tarihi: 2019-07-09
    Kampta öğrenciler;spor,modern dans,yüzme,mutfak sanatları gibi etkinliklerin yanı sıra kültürel gezilerle de Manavgat’ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme imkanına erişecekler.Kamp programı kapsamında açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi: “ Geçtiğimiz yılda Manavgat Belediyesi ile böylesine anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmiştik.
   Tuzlukçulu gençlerimizin ufuklarını aydınlatmak,farklı kültürleri tanımaları ve yaz tatillerini değerlendirmeleri için böyle bir etkinlik organize ediyoruz.
   Öğrencilerimizi misafir eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü SÖZEN’e en içten teşekkürlerimi sunarım.Tüm öğrencilerimize iyi bir kamp sezonu dilerim.”dedi.