15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İLÇEMİZDE KUTLANDI
Tarihi: 2019-07-16
    15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı İlçemiz Merkez Camii’de okunan Mevlid-i Şerif ile başladı.İlçe Kaymakamı Mehmet İLİDİ,Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ve İlçe protokolü İlçemizdeki Şehitliği ziyaret etti.Ardından Şehit ve Gazi ailelerine ziyarette bulunuldu. Akşam saat: 20.00 de ise İlçemiz Şehit Birol Dağlı Parkında (Cumhuriyet alanı) Proğram Alanda Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan 15 Temmuz Konulu Resim Sergisinin ziyareti ile başladı. Ardından Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapmak üzere sırası ile Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA ve İlçe Kaymakamımız Mehmet İLİDİ konuşmalarını yaptılar. Ardından Akşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterislerisi ile KOMEK öğrencilerince günün anlam ve önemine binaen hazırlanan şiirler, gösteriler sunuldu.Program 00.13’de selaların ve duaların okunması ile son buldu.