KAYMAKAM İLİDİ’YE VEDA YEMEĞİ
Tarihi: 2019-08-21
    Kaymakam Mehmet İLİDİ onuruna dün akşam verilen veda yemeğine,İlçedeki resmi daire amirleri ve müdürleriyle,muhtarlar katıldı.       Kaymakam İLİDİ için ilk konuşmayı Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA yaptı.İLİDİ’nin tayinin çıkmasından dolayı derin üzüntü hissettiğini,ilçe halkımız için güzel çalışmalar yaptığını dile getirdi.Yeni görev yerinde başarılar diledi.Başkan AKBUĞA,Kaymakam İLİDİ’ye hizmetlerinden ötürü plaket takdim etti.
   Veda yemeği
nin son konuşmacısı ise Kaymakam Mehmet İLİDİ oldu.İlçeden ayrılacağı için üzüntü içerisinde olduğunu belirten İLİDİ,Tuzlukçunun kalkınmasındaki en önemli faktörün tarımsal gelişme olacağını vurguladı.Gecenin sonunda herkesten helallik isteyen İLİDİ’ye daire amirleri tarafından Geleneksel Tuzlukçu ipek halısı hediye edildi.ilçemiz için yaptığı hizmetlerden ötürü Kaymakam Mehmet İLİDİ’ye bir kez daha teşekkür eder,yeni görevinde başarılar dileriz.