BAŞKAN AKBUĞA KÜTÜPHANE MÜJDESİNİ VERDİ.
Tuzlukçu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Çocuk Kültür Evinin bünyesinde açılacak olan kütüphane için çalışmalar başladı.
Tarihi: 2019-09-12
   Kütüphane yapılacak binanın bakım ve onarım çalışmasının tamamlanmasının ardından çocuklarımız için geniş bir alanda okuma salonu, akıl ve zekâ oyunlarının faaliyete geçeceği mekan oluşturulacaktır. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan AKBUĞA:
   “Kütüphane çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Köy Kütüphaneleri Oluşturma Kültür ve Sanat Eğitimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mesut TİM ve arkadaşlarının destekleriyle kitaplığımızı en zengin hale getireceğiz. Desteklerinden ötürü kendilerine ayrıca teşekkürlerimi iletirim. İlçemizde eğitim gören gençlerimiz ve çocuklarımız için kültür ve sanatın birlikte harmanlandığı nezih bir ortam oluşturuyoruz. Kültür Evi İlçemize yeni bir vizyon kazandıracaktır. Bu alana öğrencilerimize ücretsiz hizmet verecektir.
   Tuzlukçu Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda siz kıymetli evlatlarımız için projemize hız kesmeden devam ediyoruz.”. sözlerini dile getirdi.