19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI.
İlçemizde Muhtarlar günü programı bugün Sabah saat 09:30 da Hükümet Konağı Bahçesinde bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Tarihi: 2019-10-19
   TöreneTuzlukçu İlçemiz Kaymakam Vekili Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait KURNAZ ,Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA,Tuzlukçu İlçe Jandarma Komutanı, Tuzlukçu İlçe Emniyet Amiri ve 15 Mahallemizin Muhtarı katıldı.
   Daha sonra Kaymakamlık makamında Muhtarlarımıza yönelik kutlama proğramı yapıldı. Proğram da Kaymakam Ahmet Sait KURNAZ Muhtarlar Günü munasebetiyle kısa bir konuşma yaptı. Ardından Belediye Başkanı Nurettin AKBUAĞA'da Günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yaparak, muhratlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutladılar.