BAŞKAN AKBUĞA’DAN ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK.
Tarihi: 2019-11-12
   Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA hayata geçirdiği yeni projesiyle şimdi de Üniversite Sınavına hazırlanan öğrencilere destek oluyor.Ailelerin maddi olarak kitap almakta zorluk çektiğini ve bu zorluklar karşısında üniversite sınavına hazırlanmak isteyen öğrencilerin de bir takım sıkıntılar yaşadığını belirtti.
   Bu sorunlara çözüm oluşturmak için harekete geçen Başkan AKBUĞA hazırlık ve test kitaplarından oluşan yeni sınav sistemine uygun setleri Lise öğrencilerine dağıttı.
   Proje Öğrenciler ve öğretmenler tarafından oldukça beğenildi.Başkan AKBUĞA, anasınıfından liseye kadar her öğrencinin eğitimine destek olmaktan mutluluk duyduğunu ve gelecek dönemlerde de kitap desteğinin süreceğini dile getirdi.
   Tuzlukçu Belediyesi olarak bizlerde üniversite sınavına hazırlanan tüm gençlere başarı dolu bir yıl dileriz.