TUZLUKÇU'DA BİR HAYAL DAHA GERÇEKLEŞİYOR.
Tarihi: 2019-12-16
    İlçemizde yapılması planlanan TOKİ projeleri kapsamında 2+1 ve 3+1 tipi dairelerden oluşan 120 adet konut için Ziraat Bankasınca 16.12.2019 - 15.01.2020 tarihleri arasında başvuru toplama işlemleri yapılacaktır.

Normal Başvuruda Bulunacak Vatandaşlarımız;

Nüfus Cüzdanı ile birlikte;

1) Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Belgeyi”

2) Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) “Belgeyi”

3) Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belgeyi” de ibraz etmeleri Ziraat Bankasına ibraz edeceklerdir.

• Normal, Emekli, Engelli vatandaşlarımızdan 2+1 konut tipi için 500,00 TL., 3+1 Konut tipi için 1.000,00 TL. başvuru bedeli alınacaktır.
  • Şehit yakınlarından başvuru bedeli alınmayacaktır.
         Bilgilendirme için Tuzlukçu Belediye Başkanlığına, Başvurular için Ziraat Bankası Şubelerine uğramaları gerekmektedir.

Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.